Evelina

Honungs vatten,

Publicerad 2012-08-24 19:24:41 i

Det är fredag kväll och här ligger jag i soffan med feber, hosta, halsont och bara jävligt förskyld... Inget kul alls. Säger bara tur att jag har min sambo! Han är underbar. Jag älskar han!
Han fixat honungs vatten, halstabletter, glass, vatten och näsdukar.
Nu kryper jag ner igen och fortsätter med att äta, sova och hosta!

Kramen.

.

Publicerad 2012-08-16 22:49:27 i

+ fotografen Erica såklart!

;-)

En kväll i Augusti

Publicerad 2012-08-10 20:07:40 i Mina dagar,

Kör på en mys kväll hos Erica. Det är alltid behövligt!
Imorgon är de Elise som ska ha födelsedagsfest. Det blir trevligt att komma iväg lite..
Nu myser jag lite med Nizmo och Honda..
 
 

r i p

Publicerad 2012-08-10 13:13:59 i

Du va så fin, nu är du en av himmelens hund-änglar!
Vila i fred vår älskade Charlie! ❤

En ny hall!

Publicerad 2012-08-09 19:35:59 i

Ibland tröttnar man på det gamla. Och då är det ju jätte smidigt att bara byta möbel.. Jag och Erica bytte lite. Och så här fint blev de i vår nya hall (:

Sommar avslutning!

Publicerad 2012-08-05 20:21:05 i

Sommar och sommar... Tiden, semestern, ledigheten har varit UNDERBAR. Vädret har inte varit det bästa.. Men kärleken gör ju allt. :) Denna sommaren har varit den bästa! Midsommar, förlovning, Göteborg, Liseberg, Ullared, Vingåker, Ronneby, bil köp, kolmården, killebom, sommar kvällar, räkfrossa, vin och massa grillkvällar. Vad mer kan man begära? Tack till alla som gjort denna sommaren till den bästa. Och tack min familj för ni alltid finns för mig och Erik! Och alla vänner, NI vet vilka ni är. Och jag älskar er alla! Imorgon börjar verkligheten igen. Och det känns fantastiskt! All kärlek, E

Om

Min profilbild

Jag är en glad och positiv tjej som bor i den lilla staden Sölvesborg. Där bor jag med min sambo. Jag brinner för bakning, matlagning, inredning, familj och vänner. Jag kallar mig själv för en livsnjutare. I denna blogg får ni ta del av olika tips och idéer när det gäller inredning. Även recept och olika bakverk kommer ni få se.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela