Evelina

Fredag

Publicerad 2013-04-26 19:42:21 i Mina dagar,

Go kväll.
Nu har jag och hjärtat precis avnjutit en god fredags middag. Broccoli och Västerbotten ost paj.. MUMS.

Imorgon är det äntligen dags för storstädning på balkongen..
Här kommer en före bild.. Imorgon får ni se en efter bild. Trevlig helg!

Tips på mellanmål.

Publicerad 2013-04-23 22:14:16 i Bakning/Matlagning,

Har ett litet tips om du vill äta ett gott mellanmål. Lite extra nyttigt också! Jag äter även detta till frukost.
Lätt fil med Granola. Granola är en form av müsli blandat med torkad hallon och kakao.. Finns även andra sorter. Mums! Jag brukar även ha lite kiwi och hallon i. Friskt och gott.

Godnatt!

Fredag morgon!

Publicerad 2013-04-19 08:52:12 i Mina dagar,

Vill inte alls gå upp idag. Fast solen skiner in genom fönstret. Det är alltid extra härligt att ligga kvar i en renbäddad säng. Idag ska jag få jobba tre timmar. Skönt att vara på benen igen efter allt de sjuka. Och jag börjar med en mjukstart innan jag tar helg!
Ikväll ska jag bara umgås och vara med Lina. Hoppas på en härlig fredag!

Imorgon börjar mitt projekt med vår balkong! Lite ny-gamla möbler ska in och lite blommor och kryddor ska minsann också fixat! Bilder kommer imorgon!

Puss.

💐

Publicerad 2013-04-17 11:39:54 i Inredning,

En del av hallen! Ljus byrå som egentligen tillhör Erica! Perfekt när man kan "låna" av varandra istället för att bara köpa nytt. Vita ljuslyktor från Ikea. En stor glas vas med härliga tulpaner.. Egentligen gillar jag inte gula.. Men det var det ända som fanns.. Fast jag tyckte dessa passade in i vår hall.

Vårfint i hallen! 💐

Kryddor

Publicerad 2013-04-16 11:31:47 i Bakning/Matlagning,

Kryddor ger extra kärlek i maten! En maträtt kan bli så mycket godare av färska kryddor.
Min favorit är basilika.. Den passar till de mesta.. Kyckling, mozarella, tomater, men framför allt min favorit.. PASTA!

Surar i soffan!

Publicerad 2013-04-16 08:17:19 i Mina dagar,

Idag ligger jag och surar.. Det gjorde jag dock i söndags....och måndags med! Det är så otroligt tråkigt att vara sjuk. Och den senaste tiden har jag varit det för ofta... Besökte vårdcentralen igår och fick penicillin mot halsfluss.. Så kanske man kan bli frisk på riktigt snart! Nog om mitt klagande.. Nu ska jag sova vidare och bli frisk! 💉




FREDAG

Publicerad 2013-04-12 08:41:11 i Mina dagar,

Ljusa slingor i håret ✔
Fredag och helg ✔

Nu njuter vi av en härlig, regnig.....fredag!

Ledig dag!

Publicerad 2013-04-04 12:16:31 i Mina dagar,

Torsdag och snart är denna veckan med slut... Vart tar tiden vägen? Om bara en vecka är det exakt ett år sen jag slutade på Växjöbagarn. Och i maj månad firar jag och hjärtat 3 år. Och i sommar har vi bott i vår lägenhet i 2 år... GALET!
Idag är solen uppe och jag är väldigt lycklig för det... Nu tror jag bara på våren. Och tror absolut att vintern är borta.. Hoppas iallafall.
Idag är jag ledig och ska in till Kstad för lite ärenden!

Ha en underbar solig dag! ☀

Om

Min profilbild

Jag är en glad och positiv tjej som bor i den lilla staden Sölvesborg. Där bor jag med min sambo. Jag brinner för bakning, matlagning, inredning, familj och vänner. Jag kallar mig själv för en livsnjutare. I denna blogg får ni ta del av olika tips och idéer när det gäller inredning. Även recept och olika bakverk kommer ni få se.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela