Evelina

Underbart

Publicerad 2012-11-30 07:37:52 i Mina dagar,

Tidningar, vykort, tomtar, julpynt, choklad, sms, telefonsamtal, frukt och massa mejl.. Jag är mållös! Vilka fantastiska människor jag har runt i mitt liv..

I början bestämde jag mig för att inte skriva något på Facebook eller här på bloggen. För jag kände att de va för personligt. Men folk har frågat och undrar och nu känner jag att det inte spelar någon roll. De flesta vet redan och andra lär märka det!

I nästan ett halvår har jag försökt få en tid för att förminska mina bröst. Då jag haft enorma problem med min rygg. I måndags fick jag tid. Det var bara det att JAG, gillar inte sjukhus. Jag är spruträdd, gillar inte miljön, mår illa och känner mig allmänt utsatt. Men när jag väl fått tid ska jag väl inte backa ur?! Nej då! Jag åket till sjukhuset och går igenom hela operationen. Första dagen va för jävlig. Hade ont och kunde knappt gå själv. Mådde illa och fick aldrig behålla varken medicin eller mat. Andra dagen kunde jag i allafall gå själv. Men jag mådde fortfarande dåligt. Den tredje dagen va värst. Då fick jag genomlida massor med sprutor och pga att ett blodrör fastnat i en bröstet så fick de bli operation nummer 2. Kom hem i onsdags kväll och nu är allt bra!

Så tack till alla, fina, söta, gulliga och framför allt omtänksamma människor! Fy fan vad ni betyder!



Love / E

Present!

Publicerad 2012-11-29 14:41:54 i Inredning,

Tack Johanna för den fina presenten! Nu står de god jul i vårt fönster! Älskar det.

🎅

Blogg paus!

Publicerad 2012-11-29 11:21:12 i Inredning,

Hej på er!
Fick bli en liten blogg paus då jag inte mått så bra! Men nu mår jag bättre och till helgen ska nästan alla julsaker sättas upp! Då får ni se på mitt julpynt! :)
Idag ligger jag i soffan och kollar på tv och film hela dagen. Det behövs! :)
Vi hörs snart igen!

Love / E

Gamla bilder!

Publicerad 2012-11-25 19:47:00 i Mina dagar,

Suttit en stund nu på datorn och kollat igenom gamla bilder...
Det är otroligt kul att kolla och man sitter här och skrattar lite för sig själv..
Det kommer vara kul om sådär 30 år.
 
 
 
 

 
 
Där är lillfisen inte så gammal..
 
 
 

Vintertema

Publicerad 2012-11-25 10:45:07 i Mina dagar,

Vill först och främst tacka www.ericajohansson.blogg.se om denna bloggdesign. 
 
Ville ha ett lite vintertema, då det närmar sig jul med stormsteg. Underbart! Som ni fick se igår så va jag på julmarknad i Köpenhamn. Gudomligt! Jisses vilken upplevelse. Så mycket ljus, lampor, julkulor överallt. I varje träd, gren var det dekorationer. Jag fastnade för is svanarna. De va så fina! Hur som helst hade jag en toppen dag med kollegorna i Köpenhamn. Och kom även hem med två styck fina granar. 
Idag ska jag och Erik åka till hans mamma på lite middag. Och ikväll är de solsidan! Söndagens höjdpunkt! 
 
 

Smygstart...

Publicerad 2012-11-24 20:18:52 i

En styck tomte jag fått av Erica och Jonte. Super fin! Och en styck gran jag köpte idag på julmarknaden i Köpenhamn. Älskar den! Det glittrar fint..
En liten smygstart av lite....pynt.!

Present

Publicerad 2012-11-14 20:25:26 i

Har varit hos vår finaste Lisen och hennes underbara familj på fika ikväll. Vi grattade Lisen i efterskott och Lisen grattade mig i efterskott.

Mina paket!

Bak

Publicerad 2012-11-10 09:07:02 i

Godmorgon!
Sitter själv i soffan och väntar på att Erik ska vakna till liv i sovrummet.. ;-)
Igår försökte jag locka hem Erik från skolan. Det gick sådär.. Hade iallafall bakat chokladbollar och cupcakes! Han blev glad när han väl kom hem. Så jag tog med mig fikan hem till Frida och Trias. Mumma! Kvällen tillbringades hemma hos mamma och pappa på middag..
Lördag idag. Och Erik ska på fest! Så jag och Erica kör nog på en myskväll!

Trevlig helg! :)

Julen närmar sig!

Publicerad 2012-11-08 20:44:06 i

Idag har jag börjat julhandla.. Julen närmar sig sakta men säkert! Underbart.. I år har jag och Erik bestämt oss att vi ska ha julgran. Och äntligen har jag hittat en fin julgransfot. Är väldigt nöjd. Passar också toppen till den gråa julgrans mattan.. Nu fattas pynt och en fin, doftande gran! Låt julen komma, NU.

Trias

Publicerad 2012-11-01 18:26:18 i

Go kväll!
Denna veckan har varit seg. Huvudvärk och migrän är verkligen inte kul.. Och denna trötthet. Blö!
Men snart är de helg, SKÖNT!
Idag har jag busat och myst med favvo-Trias! Han är så go! Lika så hans mamma :-)

Om

Min profilbild

Jag är en glad och positiv tjej som bor i den lilla staden Sölvesborg. Där bor jag med min sambo. Jag brinner för bakning, matlagning, inredning, familj och vänner. Jag kallar mig själv för en livsnjutare. I denna blogg får ni ta del av olika tips och idéer när det gäller inredning. Även recept och olika bakverk kommer ni få se.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela