Evelina

Min jul

Publicerad 2012-12-26 09:00:01 i Mina dagar,

Ni har fått se min jul i bilder.. Här får ni läsa om min jul lite kortfattat.
Julaftons morgon åkte vi hem till mamma och pappa. Där var brasan tänd, julfrukost på bordet och lika så julmust. Paket låg under granen. Och mormor, morbror och Åke kom.
Kollade julkalendern och bara myste.. Delade julklappar.

Eftermiddagen åkte vi hem till Eriks mamma. Där det var massa mat, Kalle anka, julklappsutdelning och julklappsspel. En lyckad julafton med andra ord!

Juldagen var vi i Jockarp och firade Engelsk-jul. Med kalkon, potatis och massa annat som är typiskt för England vid jul.. Och där va alla.. (Utom Victor) Vi avslutade denna kväll med julklappsspelet.

Idag är det annandag jul. Och jag och Erik ska hälsa på mina kusiner. Som man nästan aldrig träffa. Kanske så avslutar vi denna dag med bio?

Har haft en underbar jul, med underbara människor!

2012-12-22

Publicerad 2012-12-22 08:26:10 i Inredning,

Godmorgon!
Nu är det bara två dagar kvar till julafton. Nu går det snabbt! Hela helgen (nästan) är fullspäckad.

Idag börjar vi med ett besök på stan. Och även ett besök hos Eriks farmor. Sedan följer jag med mamma och faster till kstad för att handla de sista. Dock e jag redan klar.. Men ska handla lite goda osta till min och Eriks ostbricka på lilljul.

På lilljul ska vi passa underbara dollar! Och vi ska mumsa på ost och vin till bingolottos uppesittakväll.

Detta blir kanon!

Fredag

Publicerad 2012-12-14 12:32:21 i Mina dagar,

Välkommen underbara helg!
När man är sjukskriven så känns alla dagar lika.. tyvärr.. Fast det är ju trots allt fredag iallafall... : )

Denna helg är fullbokad. Och vi börjar med denna dag. Ikväll kommer Josse och Elin på lite middag och tjejsnack. Lina skulle också varit med, men hon blev sjuk.. Sådan otur! Erik passar på att gå på bio ikväll.

Ha en trevlig fredag alla!

Love E

12-12-12

Publicerad 2012-12-12 07:55:16 i Mina dagar,

Godmorgon!
Julen närmar sig sjukt mycket! Mindre än två veckor till julafton. Och snön ligger som ett vitt landskap utanför. Mysigt! Erica och Jonte har köpt hund. Och jag har fått äran att ha honom idag! Just nu sover den lilla i mitt knä! Jag är nog hans extra "mamma" Han tycker om mig!
Idag kommer en kollega från Växjöbagarn hit på fika! Alltid trevligt att träffas så ibland! : )
Annars ska jag bara mysa och ta hand om Dollar!


Klart!

Publicerad 2012-12-10 19:12:26 i Mina dagar,

Idag har jag bakat julgodis och lyssnat på julmusik. Hade Erica och dollar som sällskap! : ) hittade fina burkar på ML så nu blir de extra fint att servera julgodiset! ; )

2012-12-05

Publicerad 2012-12-05 07:04:12 i Mina dagar,

Godmorgon!
Idag väntas de återbesök på sjukhuset i Karlshamn. Galet nervös! Eftersom jag har lite fobi för sjukhus. Men läkaren ska bara titta och prata. Inga sprutor iallafall :-)

Igår kväll lyxade jag och älskling till tisdagen liten. Grönsaker med dipp! En riktig höjdare. Erica kom även bortom med en present, så söt! Då blir man bara så glad.

Första advent!

Publicerad 2012-12-02 19:31:00 i Mina dagar,

Söndag och fick vakna till ett vitt landskap! Väldigt mysigt faktiskt. Jag tycker om snö om man är inne.. Det är mysigt att titta på. Och nu ligger det som ett fint täcke!
Idag är det första advent och det första ljuset har vi nu tänt! Julen kommer nämre och nämre. Mysigt!
Idag kom mamma och hjälpte mig mex att storstäda och julpynta. Det blev otroligt fint här! Annie kom på lite advents fika och ikväll har jag och älskling druckit årets första kopp glögg!

MYSIGT!

2012-12-01

Publicerad 2012-12-01 05:17:42 i Mina dagar,

1 december idag! Och klockan är nu 05:14.. Jag är uppe?!

Ja vad gör jag uppe egentligen.. Klockan skulle ringa halv 9 så man vaknade lagom till första avsnittet av årets julkalender.. Men min kropp tyckte jag skulle upp halv 5 imorse.. Det sjuka är att jag är pigg.... Inte så konstigt om man sover hela fredags kvällen på soffan.. Hur som helst ska jag sitta i soffan och kolla på tv och film tills Erik vaknar till väckarklockan! Och idag ska vi på lite fika hos Eriks farmor. Byte av däck på bilen är också ett faktum idag!

Ha en trevlig lördag alla! 😊

Om

Min profilbild

Jag är en glad och positiv tjej som bor i den lilla staden Sölvesborg. Där bor jag med min sambo. Jag brinner för bakning, matlagning, inredning, familj och vänner. Jag kallar mig själv för en livsnjutare. I denna blogg får ni ta del av olika tips och idéer när det gäller inredning. Även recept och olika bakverk kommer ni få se.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela