Evelina

Eviga dag!

Publicerad 2012-01-31 21:46:30 i Mina dagar,


Äntligen är denna dag slut! Tycker den har varit för lång.
Dock ändå mysig.
Blev en liten lunch med Erik på Rickard en trappa ner idag. Inte ofta vi lunchar ihop, så idag passade vi verkligen på. Sen va de ju de här tandläkarbesöket.... FYFAN. Jag har verkligen skräck för tandläkare. Och det gör ju inte saken bättre att det gör förjälva ont med..
Jobb i 6 timmar idag, ganska lagom idag faktiskt. Och så jobbar jag imorgon också, sen en dags ledigt. Skönt! Då ska jag skaffa gymkort :) Och så ska vi hinna med att träna på lediga dagen också.
Nu ska jag krypa ner i varma sängen och titta på top model sverige, med start idag!
Vi hörs imorgon.
Godnatt!
/ E

🍀

Publicerad 2012-01-31 10:58:54 i Mina dagar,

God middag!

Idag testa vi på detta med mobil blogg. Det går ju bra. Är just nu uppe på tlc för att hälsa på brossan. Och i väntan på tandläkaren. Jag tycker verkligen inte om tandläkare, men vad gör man inte för friska och fina tänder. Hittade mina fina servett ringar också. Bild kommer senare!

/E 🍀

Kippers källare

Publicerad 2012-01-30 21:49:50 i Mina dagar,

God kväll.
Är nu hem kommen från jobbet, vilket känns skönt! Har ätit en god middag med min sambo. Hemma gjorda burgare med avokado röra, saltgurka och hemma gjord potatis mos. Mycket gott!
Idag har jag köpt 4 biljetter till Takida i april. Super! Jag, mamma, Lina och min faster ska kolla på dem. Och jag tycker dem är sjukt bra! Kommer bli kanon.
Har även bokat bord på kippers källare i Kristianstad i helgen.
Då jag och älskling ska avnjuta en tre rätters middag. Har alddrig varit där, så ska bli väldigt spännande. Imorgon är de tråkiga pengar som ska läggas ut....tandläkare. Inget kul. Ska också titta inom blomster affären och hoppas jag kan hitta snygga servett ringar jag har kollat ut.

Det får ni se imorgon!



Kippers källare som ligger i Kristianstad. Ser riktigt mysigt ut. Någon som varit där?

/ E


En ny start

Publicerad 2012-01-30 13:20:30 i Mina dagar,

Hej.
Tänkte ge mig på med ett försök att börja blogga igen. När jag tänker tillbaka så har jag nog bloggat i omgångar i flera år. Första tanken är: Gud vad kul att kunna skriva lite vad man gjort om dagarna. Andra tanken: Nej, vem fan vill läsa vad jag gör om dagarna?! Dagens tanke: Nu bryr jag mig inte. För denna blogg kommer att handla om det jag brinner för. Vilket inte är mycket egentligen.
Det första är inredning. Det är kanske det vanligaste folk bloggar om.
Det andra är dukning. Hur man dukar, när man till exempel ska ha gäster. Det gillar jag skarpt.
Vi säger såhär. Min blogg, (igen) kommer att handla om mina och min sambos dagar. Allt från jobb till fin middagar. Om ni tycker de är intressant, så läs! Annars låt bli - enkelt!
Nu är det dags för jobb, så kanske hörs vi ikväll :)
/E

Eftersom jag älskar sommaren så kör vi på en sommarbild på mig och på min sambos systers hund, Kerstin!

Elin Johanssons hund, Kerstin och Jag!

Om

Min profilbild

Jag är en glad och positiv tjej som bor i den lilla staden Sölvesborg. Där bor jag med min sambo. Jag brinner för bakning, matlagning, inredning, familj och vänner. Jag kallar mig själv för en livsnjutare. I denna blogg får ni ta del av olika tips och idéer när det gäller inredning. Även recept och olika bakverk kommer ni få se.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela